Parhaat joogastudiot Helsingissä

Joogaa harrastetaan ihan joka puolella Suomea. Olit sitten kotoisin pääkaupunkiseudulta tai vaikka Pohjois-Suomesta, pääset harrastamaan joogaa takuulla missä tahansa. Hyvä uutinen on se, että vaikka joogastudiota ei olisi lähellä omaa kotiasi, voit aina katsoa videoita Youtubesta. Joogan harrastaminen kotona onnistuu helposti seuraamalla videoita netissä.

Helsingin seudulla on kuitenkin joogastudioita tarjolla kymmenittäin. Pääkaupunkiseudulla joogan harrastamisen esteeksi ei takuulla tule studioiden puute. Tässä artikkelissa katsomme, miltä parhaat joogastudiot Helsingissä oikein näyttävät.

Purna Yoga Helsinki

yoga in a studiTämä helsinkiläinen joogastudio tarjoaa paljon erilaisia tuntea joogan harrastajille. Tarjolla on tunteja aina aloittelijoista kokeneempien tunteihin. Lisäksi tämä studio tarjoaa tunteja myös raskaana oleville naisille. Heillä on myös tunteja pelkän meditaation harjoittamiseen. Tunteja on tarjolla koko päivän aina aamun aikaisista tunneista iltaan saakka, eli jokaiselle löytyy takuulla sopiva aika.

Purna Yoga Helsingin opettajilla on monipuolisia taustoja. Tämän studion opettajat tulevat paitsi Suomesta, myös Chilestä, Perusta, Iso-Britanniasta ja muualta maailmasta. Eräs tämän koulun opettajista, Tove, on ensimmäinen Astanga -joogan opettaja Suomessa.

Näillä opettajilla on kaikilla takanaan vähintään 500 tunnin opinnot, joillakin jopa 2000 tunnin. Jokainen opettaja on joko opiskellut Suomessa tai muualla Euroopassa tai Amerikassa.

Tämä studio on saanut Googlessa erittäin hyvät arvostelut siellä käyneiltä joogan harrastajilta ja sitä suositellaankin kovasti joogasta kiinnostuneille ihmisille.

Studio Yin Oy

Studio Yin on Töölössä ja Kauniaisissa sijaitseva joogastudio. Täällä pääsee harjoittamaan joogan lisäksi myös Pilatesta lattialla ja laitteilla, ja kokeilemaan vaikka Gyrokinesis -tunteja. Tämä studion selkeänä tarkoituksena on kannustaa suomalaisia elämään aktiivista elämää ja pitämään huolen omasta kehosta. He haluavat antaa suomalaisille mahdollisuuden pitää huolta kehostaan ja ehkäistä niska- ja selkäkipuja.

Opettajat Studio Yinillä ovat myös kaikki saaneet koulutuksensa Suomesta tai ulkomailta. Opettajia on rivissä monta kappaletta, joista jokaisella on monipuolinen jooga- tai Pilatestausta. Jotkut Purna Yoga Helsingin opettajista opettavat tunteja myös tällä studiolla, joten jos sinulla on lemppariopettaja, niin voit seurata heitä tarvittaessa toisellekin studiolle.

Tarjolla on tunteja monipuolisesti ja opettajissa on myös valinnanvaraa. Jos tänne studiolle lähtee, niin kannattaa hyödyntää myös heidän Pilates- ja Gyrokinesis -tuntinsa. Myös tämä studio on saanut loistavat arvostelut Googlessa.

Shanti

yoga in progressShanti tarjoaa Studio Yinin tavoin joogan lisäksi myös Pilates- ja Gyrokinesis -tunteja. He opettavat erilaisia joogamuotoja ja heidän rosterissaan on monen monta kokenutta opettajaa. Jokainen opettaja on koulutuksen käynyt ammattilainen, ja jokaisella on takanaan vuosia joogan, tanssin tai Pilateksen parissa.

Shanti tarjoaa hiin Hatha- kuin Vinyasajoogaakin. Mikäli suuntaat Shantiin tunneille, kannattaa kokeilla heidän monipuolista tuntitarjontaansa ja eri opettajien tunteja. Shanti on myöskin saanut kiitettävät arvostelut Googlessa siellä käyneiden ihmisten toimesta.

Yhteenveto

Valitset sitten studioksesi minkä tahansa joogastudion, saat takuulla ammattimaista opetusta näiltä studioilta. Kannattaa pitää avoin mieli ja kokeilla erilaisia joogan muotoja. Saatat huomata, että jokin toinen muoto kiinnostaakin enemmän tai on hauskempaa. On myös hyvä idea kokeilla Pilates- ja Gyrokinesis -tunteja, mikäli niitä on tarjolla. Näin saat liikuntaa monipuolisesti ja tuet omaa joogaharrastustasi toisilla liikuntamuodoilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *